HU
Komfortos és minőségi szemüvegkeretek
ENG
Rólunk

Az Okular 2015 Korlátolt Felelősségű Társaságunk fő tevékenységi körébe az optikai szemüvegkeretek nagykereskedelme tartozik.

Szemüvegkeret nagykereskedésünk a Morriz of Sweden keretek forgalmazását 2015-ben kezdte meg hazánkban. A kiváló minőségű, ultrakönnyű, flexibilis keretek garantálják a kényelmes viseletet, ugyanakkor biztosítják a megfelelő tartósságot, köszönhetően az ultem anyag kiváló tulajdonságainak. A svéd tervezők rendszeresen frissítik, bővítik modelljeiket egyedi dizájnt adva kereteiknek. Cégünk garancia vállalás mellett, a teljes modell és színválaszték elérését biztosítja kiskereskedelmi partnereinknek.

Elsődleges célunk az, hogy új, magas minőségű szemüvegkeretek forgalmazásával bővítsük a hazai kínálatot és megfeleljünk az iparágra jellemző gyorsan változó igényeknek és az aktuális trendeknek. Ezt nagy odaadással és minőségi munkavégzéssel valósítjuk meg. Munkánk során nagyban támaszkodunk az optikai iparágban eltöltött negyed évszázados szakmai tapasztalatunkra.

Jövőképünk:
A nálunk forgalmazott márkák kulcsfontosságú szerepet töltsenek be a hazai piacon
.

Küldjön üzenetet

Üzenetküldéshez kérjük, töltse ki űrlapunkat céges adataival
Az Okular 2015 Kft. elkötelezett honlapjának felhasználói adatainak védelme iránt, ahogy az adatvédelmi nyilatkozatunkból is kiderül. Amennyiben elfogadja, kérjük, pipálja be a jelölőnégyzetet.
INFORMÁCIÓ
5540 Szarvas, Zrínyi u. 68/1
Email: info @ okular2015.hu
Telefon: 70_238_1878
Web: http://www.okular2015.hu
PARTNEREINK
Scandinavian Frames Premium
Björn Aberg, Vidar Viking
Jonas Karlsson Classic
OKULAR 2015 KFT.
optikai szemüvegkeretek,
minőségi keret, komfort,
Scandinavian Frames Premium,
Björn Aberg
Copyright © 2015. Okular 2015 Kft.